Cautare

2302 de rezultate pentru "lucaciu ribana si vasile" (3.21 secunde)
Aproximativ 460 de membri PSD din tot judetul sint asteptati astazi in sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Satu Mare, in cadrul Conferintei Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat, pentru a-si alege presedintele.
Fostul ministru al justitiei a fost pus, astfel, intr-o postura total nepotrivita cu gradele si pregatirea sa. Presa Cotroceniului l-a atacat preventiv, cu note, fise si rapoarte scoase din arhivele Securitatii, cariera postdecembrista a diplomatului Diaconescu fiind trecuta cu vederea.
Ministrul Administratiei si Internelor s-a aflat ieri, pret de cateva ore, intr-o vizita de lucru la Galati. Vasile Blaga a venit aici pentru a vedea modul in care este implementat in cadrul structructurilor pe care le conduce programul aderarii la Uniunea Europeana.
Dupa candidatura-surpriza a fostului consilier prezidential senatorul Serban Nicolae la presedintia PSD, anuntata marti seara, si a primarului comunei Niculesti, Dorinel Soare, in cursa pentru sefia parti-dului, alaturi de favoritul numarul unu, Ion Iliescu, s-a inscris ieri si senatorul Mircea Geoana.
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
Senatorul VALER MARIAN l-a interpelat pe ministrul Administratiei Si Internelor, Gabriel Berca.
Presedintele Senatului, Vasile Blaga, a anuntat ca mai multi senatori si-au depus demisiile din Parlament, acestia fiind Nicolae Robu, Cristinel Bagiu,Vasile Mustatea, Cornel Popa, Emilian Francu (PNL), Adrian Tutuianu (PSD) si Olguta Vasilescu (PSD).
Liviu Antonesei, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea ' Al. ... Vasile Astarastoae, Rectorul Universita&tii de Medicina si ' Gr. ... mamager pentru Europa Centrala si de Est a programelor Robert Bosch Stiftung;
Alegeri, socoteli si galagie la PDL Nu cred in teza conform careia partidelor noastre politice le prinde bine cate o cura de opozitie, pentru cumintire si reinvatarea smereniei.
SONDAJ ZIARULATAC.RO Cine credeti ca va castiga sefia PDL-ului? 1. Vasile Blaga: 51.89% 2. Elena Udrea: 31.62% 3. Monica Macovei: 16.49%
Desi se afla intr-o stare politica tensionata de imbolnavirea liderului spiritual si de dezertarile certe sau posibile ale sustinatorilor acestuia, PSD incearca sa reporneasca motoarele de partid principal al Opozitiei, asa cum ii place lui Mircea Geoana sa sune.
Sapte oameni si-au pierdut viata. ... Teoretic, situatia de urgenta ar fi trebuit sa fie coordonata de ministrul administratiei si internelor, Vasile Blaga, dar in urma cu doua zile acesta se afla la Bruxelles.
Marii producatorii de griu din judet se gindesc tot mai serios sa renunte la infiintarea acestei culturi, in conditiile in care nu reusesc sa-si mai acopere nici macar cheltuielile de productie.
Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament in septembrie si pentru pachetul de legi privind descentralizarea si administratia publica, a anuntat ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga.
Ministrul Administratiei si Internelor si vicepresedintele PD, Vasile Blaga, a declarat miercuri seara ca partidul sau era astazi in opozitie, daca Traian Basescu nu castiga alegerile prezidentiale si ca si ceilalti membri ai coalitiei de guvernamant trebuie sa inteleaga acest lucru.
Ruptura dintre Calin Popescu-Tariceanu si democrati, declansata prin renuntarea primului-ministru la demisia care facea posibila demararea anticipatelor, devine iremediabila, democratii avertizandu-l public pe seful Guvernului ca PD nu e anexa acestuia.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a prezentat joi, la Palatul Victoria, rezultatele primelor cinci zile de ancheta. ... Pentru tragerea la raspundere a persoanelor responsabile au fost inregistrate 21 de dosare penale si au fost aplicate 42 de sanctiuni contraventionale, cuantumul amenzilor fiind de 1,565 miliarde lei vechi.
Numarul limitat de locuri in Parlament fata de cel al doritorilor de a ramane in structurile de conducere ale institutiilor statului determina partidele sa gandeasca o serie de permutari si negocieri de functii pentru a-si multumi toti membrii.
Consiliul Concurentei a luat la puricat cele zece banci care stabilesc ROBID si ROBOR, suspectate ca au tinut sus în mod artificial ratele dobânzilor si au transmis clientilor costuri mari si nejustificate.În conditiile în care, în ultimul timp, au fost sesizate o serie de nereguli pe piata interbancara, Consiliul Concurentei (CC) a declansat din oficiu o investigatie având ca obiect o posibila întelegere între anumiti agenti economici activi pe piata serviciilor bancare si interbancare, practica interzisa de Legea Concurentei.
Euroobservatorii social-democrati si-au prezentat ieri mandatul din partea partidului cu care pleaca la Parlamentul European.
google-analytics.com